A Medirex Zrt. az általa forgalmazott eszközök és készülékek kereskedelme mellett teljes körű szervizellátást is biztosít. A vállalat feladatkörébe tartozik – az általa forgalmazott eszközök: altatógépek, lélegeztetőgépek, betegőrző monitorok, monitorrendszerek, inkubátorok, kardiológiai berendezések, CT, MRI, RTG és más kórházi képalkotó rendszerek kereskedelme mellett – a készülékek üzembe helyezése, üzemeltetése, garanciális és garancia időn túli szervízelése, betanítása és a felhasználók kiképzése.

Medirex HQ

Medirex Zrt
1142 Budapest,
Erzsébet királyné útja 98/b
Tel.: +36 1 444 44 00
Fax: +36 1 444 44 01
Email: service@medirex.hu
Web: www.medirex.hu

 

eSzerviz

» Új szerviz bejelentése

Az eSzerviz funkció működéséről

Internetes hibabejelentés funkcióval lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy egyszerűen és gyorsan jelezhesse Szervizünk felé készüléke meghibásodását a nap huszonnégy órájában. A bejelentéstől számítva a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megkezdjük a hibajelenség elhárítását. Javasoljuk, hogy a honlapunkra bejelentkezve használja ezt a funkciót, így könnyebben nyomon követhető a szervizelés folyamata.

Rendszerünk a forgalmazott készülékeket a gyári szám alapján tartja nyilván. Amennyiben ismeri a gyári számot, írja be az űrlapra, és a rendszer automatikusan beazonosítja a készülék gyártóját, típusát és a felhasználás helyét. Amennyiben Ön nem ismeri a gyári számot, vagy az nem szerepel az adatbázisunkban, Önnek lehetősége van az adatokat manuálisan megadni. Ebben az esetben a Készülék gyári száma mezőt hagyja üresen, majd kattintson a Gyári szám elküldése feliratra, ekkor nyílik meg egy részletes űrlap. Kérjük, ügyeljen arra, hogy pontos adatokat adjon meg, illetve hogy minden esetben pontosan írja körül a hibajelenséget, a felbukkanás körülményeit, rendszerességét. Kollégáink ez alapján tudják feltárni a problémát, és mihamarabb megkezdeni a javítást. Az elküldött hibabejelentésről a rendszer automatikus visszaigazolást küld Önnek a megadott e-mail címre.

További kérdés esetén, kérjük, hívja a (06-1) 444-4400 telefonszámot, vagy írjon nekünk a service@medirex.hu e-mail címre.